Tips på en byggfirma i Haninge

God eftermiddag och välkomna till bloggen. Jag hoppas att ni alla mår bra och ni ser fram mot att få se vad det är jag ska ta upp med er idag. Solen skiner och om en stund ska jag lägga mig och sola på altanen, det ser jag verkligen fram mot sååå mycket. På tal om denna altan så tänkte jag att jag skulle prata med er om att jag vände mig till ett företag vid namn Ettans El & Design eftersom snickarna som arbetar på denna byggfirma i Haninge med omnejd verkligen är kompetenta och pålitliga i alla lägen. 

Ettans El & Design är ett företag som jag fick som tips utav en kollega som flera gånger vänt sig till dem. Han flyttade nämligen in i ett riktigt ruckel som behövde renoveras från grunden och därför har han behövt rätt så mycket hjälp ifrån denna byggfirma i Haninge. Jag blev oerhört glad över tipset då jag tyckte att det var lite svårt att välja bland alla företag som finns inom byggbranchen. Ettans El & Design kändes direkt som ett pålitligt och seriöst företag och för dem var det inga problem att bygga altanen, det gick riktigt snabbt, det tog två dagar. Bra kundservice är en hederssak för det här företaget så när man får hjälp av denna byggfirma i Haninge lämnas givetvis garanti på utförda arbeten. En annan sak som min kollega tyckte var särskilt bra var att han fick hjälp inom totalentreprenad, han slapp kontakta massa olka företag inom el och vvs, allt tog Ettans El & Design hand om.