Takläggare i Eskilstuna

God morgon i det fina vädret!

Äntligen fredag och i eftermiddag har jag tagit kompledigt för att vi ska ha en takläggare som kommer och tittar på vårt tak. Vi tror att vi kanske behöver byta det, men vill se om hela behövs bytas eller delar eller om det faktiskt funkar att fixa till det på annat sätt. Vi själva kan ju inget om tak så vi kontaktade en firma med takläggare i Eskilstuna.

Det känns som en bra idé att låta en expert inom området komma och kolla hur de tycker det ser ut och se vad de råder oss att göra. Vi har bott i huset i några år nu och trivs verkligen jättebra. Vi har bara behövt göra lite mindre renoveringar hittills som mest har handlat om att tapetsera och liknande. Även om det inte regnar in eller något sådant så vill vi ha koll på när det kan vara dags att byta så att man inte väntar för länge och får större problem som kostar mer resurser. Det lönar sig ofta att vara ute i god tid när det handlar om hus, att vara lite steget före liksom.

Övrigt när det kommer till hus och hem är att vi planterat ett päronträd och gjort i ordning en liten låda som vi ska odla jordgubbar i. Det är roligt att ha lite sådana projekt tycker jag. Sen vill jag ha lagom mycket och inte så mycket att man inte hinner med något annat. För hoppas att våran takläggare nu säger att taket ser fint ut och att det kanske räcker med att putsa upp takpannorna och fixa med ny isolering. Men vi får se, vi gör ju det som behövs.

Nu ska jag återgå till jobbet en stund till, men lagom till lunch tar jag helg så jag hoppas att ni får en riktigt fin dag och en härlig helg!